Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat jumatate de cana de zahar.
Galbenusurile se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana se umfla, apoi se adauga treptat cate o lingura de apa calda.
Dupa ce adaugat apa, incorporam treptat si faina. Cand incepeti sa incorporati faina ar fi de preferat sa renuntati la mixer si sa folositi un tel sau o spatula.
La final adaugam albusurile batute spuma si amestecam usor, de sus in jos.Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Comentarii (18):
Delicious!!
Delicious!!!
F. buna
Si fructele cand se pun ai uitat
Arata bine dar nu o inteleg cand se pun fructele
Foarte foarte buna.Cunosc reteta si este usor de facut.
Super tare
Deja imi lasa apa in gura
Foarte buna, am fact-o si a fost delicioasa
Da ne place mama sa ne trimiti si noua...