Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si batem pana obtinem o spuma tare. Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi faina si cacaua cernute.
Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Ungem cu putin ulei atat tava cat si hartia de copt. Aluatul se imparte in doua si se toarna in fiecare tava.
Fiecare tava se da la cuptor pentru 20 minute. Preparam budinca de vanilie conform instructiunilor dupa ambalaj, cu mentiunea ca folosim 300 ml lapte in loc de 500 ml.
Dupa ce s-a racit budinca se amesteca cu frisca batuta, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
Pe unul din blaturi, asezam jumatate din compozitia de crema.
Presaram ciocolata rasa , apoi asezam restul de crema si cel de-al doilea blat.
Prajitura se da la frigider pentru cel putin 12 ore.
Comentarii:
DELLICiOASAAAA
FOARTE BUNA