Prajitura cu crema de budinca

Ingrediente
10
Cost estimat: 2.43Euros€ (0.24€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si batem pana obtinem o spuma tare. Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi faina si cacaua cernute.
- Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Ungem cu putin ulei atat tava cat si hartia de copt. Aluatul se imparte in doua si se toarna in fiecare tava.
- Fiecare tava se da la cuptor pentru 20 minute. Preparam budinca de vanilie conform instructiunilor dupa ambalaj, cu mentiunea ca folosim 300 ml lapte in loc de 500 ml.
- Dupa ce s-a racit budinca se amesteca cu frisca batuta, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
- Pe unul din blaturi, asezam jumatate din compozitia de crema.
- Presaram ciocolata rasa , apoi asezam restul de crema si cel de-al doilea blat.
- Prajitura se da la frigider pentru cel putin 12 ore.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 235Kcal
- Carbo: 26.7g
- Grăsimi: 11.3g
- Grăsimi sat.: 6.9g
- Proteine: 5.9g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 19.2g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (114g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
DELLICiOASAAAA
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE BUNA
Punctează această reţetă