Prajitura cu cirese
Ingrediente
Aluatul:
Crema:
Preparare
- Se dizolva bicarbonatul in lapte. Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine.
- In tava cu hartie de copt se intinde aluatul cu grija. Ciresele se curata de samburi, se pun peste aluat si se presara cele 2 linguri de gris.
- Dupa ce am aranjat ciresele in tava ne ocupam de crema. Se amesteca faina cu laptele rece se adauga galbenusurile, zaharul, smantana, zaharul vanilat si apoi albusurile batute spuma.
- Se toarna peste cirese si se da la foc iute, adica 200 grade.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Foarte buna
anca1954
Suna f.apetisant .Promit sa o incerc maine.
anonymous
Foarte buna.excelenta
anonymous
Delicios
anonymous
Am facot-o, e in cuptor, astept sa vad rezultatul.
anonymous
Domani metto in prattica questa ricetta. Grazie.
anonymous
Arata superb,cunosc reteta...un mic detaliu-visinele trebuie date foartebine prin gris,lasate sa se scurga bine ,altfel devine cruzita projiturica
anonymous
Prăjitură foarte bună
anonymous
Aceasta prajitura este o catastrofa,am facut-o azi si acest blat care contine multa faina,mult unt si multa margarina este GRETOS si in plus nu se coace parca mananci aluat crud.Sincer nu stiu dc are atatea voturi pt k e fatala prajitura,cred ca cei care au comm ca este buna au stomacul foarte tare(bravo lor).Deci in concluzie pt cei care o sa mai citeasca acceasta reteta am un singur sfat NU INCERCATI ACEASTA PRAJITURA PT K ESTE O PIERDERE DE TIMP SI DE INGREDIENTE!!!!!!!iar pt pers care a postat aceasta reteta mes:NU MAI POSTA RETETE DACA NU SUNT BUNE!!!!!!
anonymous
E foarte buna...delicioasa si nu e greu de facut
Punctează această reţetă