Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare.Dupa ce s-a intarit spuma adaugam zaharul,apoi pe rand galbenusurile,esenta de rom,cacaoa,nuca si faina amestecata cu praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 de minute. In tot acest timp pregatim cele 2 creme.
Galbenusurile le amestecam cu zaharul,amestecand pana devin ca o crema.Adaugam faina "desfacuta" cu laptele rece si omogenizam.
Punem compozitia la baie de aburi si amestecam pana se ingroasa.Lasam la racit.Cand s-a racorit,adaugam untul frecat spuma si omogenizam,dupa care impartim crema obtinuta in 2 parti egale.In jumatate adaugam zaharul vanilat,iar in cealalta cacaoa.
Blatul copt si racit il punem pe un platou si repartizam peste el crema de vanilie.Acoperim cu biscuitii inmuiati in laptele cu Nesquik,apoi crema cu cacao.Dam prajitura la rece pentru cateva ore,dupa care o portionam.
Comentarii:
Frumos
Foarte bună
Atractiva combinatia-sigur va fi buna.
Imi place
Like a boss , buna
Foarte buna!:*
Foarte buna reteta