Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana spuma devine lucioasa si nu mai curge, se adauga galbenusurile, apoi faina si praful de copt se coace blatul si se lasa la racit.
Galbenusurile, zaharul, faina si lapte rece se amesteca bine, bine pana se desfac toate cocoloasele se pune crema pe foc amestecand incontinuu pana se ingroasa tare, se lasa la racit se mixeaza crema cu untul si zaharul vanilat, se adauga si praful de cappuccino se intinde crema peste blat.
Albusurile se bat spuma se adauga 4 linguri de zahar.
Separat se face un sirop: Se ard 4 linguri zahar si se sting cu 2 linguri apa siropul fierbinte se toarna suvita in spuma de albus batand incontinuu.
Comentarii:
Excelenta!
O prajitura fina si delicioasa!
Bun - bun!
Super buna
Buna
O prajitura foarte pufoasa si buna.