Prajitura cu bezea caramel
Ingrediente
6
pt blat:
pt crema:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana spuma devine lucioasa si nu mai curge, se adauga galbenusurile, apoi faina si praful de copt se coace blatul si se lasa la racit.
- Galbenusurile, zaharul, faina si lapte rece se amesteca bine, bine pana se desfac toate cocoloasele se pune crema pe foc amestecand incontinuu pana se ingroasa tare, se lasa la racit se mixeaza crema cu untul si zaharul vanilat, se adauga si praful de cappuccino se intinde crema peste blat.
- Albusurile se bat spuma se adauga 4 linguri de zahar.
- Separat se face un sirop:
Se ard 4 linguri zahar si se sting cu 2 linguri apa siropul fierbinte se toarna suvita in spuma de albus batand incontinuu.
Întrebări
Dupa ce se pune albusul batut pe prajitura se mai baga la cuptor prajitura?
Nu, nu se mai pune prajitura la cuptor dupa ce s-a intins bezeaua.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta!
am gătit această rețetă
anonymous
O prajitura fina si delicioasa!
anonymous
Bun - bun!
anonymous
Super buna
anonymous
Buna
anonymous
O prajitura foarte pufoasa si buna.
Punctează această reţetă