Prajitura cu branza si bezea

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Pentru blat :

frecate spuma cu :

Crema  de branza :

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Daca va iese un aluat prea vartos,puteti sa mai puneti putin lapte. Blatul se coace,in tava tapetata cu hirtie de copt.
  • Se coace la 180 de grade,foc mediu. Blatul trebuie sa ramana pufos si moale.
  • Se scoate blatul si se unge cu o dulceata acrisoara.
  • Peste blatul copt si uns cu gem,puneti crema de branza si deasupra bezeaua. Puteti sa faceti pe bezea ce modele doriti.Apoi,o mai coacem 1o minute.
  • Asa arata inainte de coptul final :
    Se mai da la cuptor la foc mic,pina se coaguleaza bezeaua.Cu grija ca se arde usor. Puteti apoi sa decorati cum va duce imaginatia.
  • A pus felii de lamaie zaharisite cu sirop ,in prima varianta.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelemta si foarte usor de facut...si de mancat!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E F BUNA,SE FACE USOR SI REPEDE SI E F ASPECTUOASA ,MULTUMESC PT RETETA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ingenioasa !

am gătit această rețetă
abuz

Diana Lucia

Cu siguranta o voi incerca. Pare delicioasa. Multumesc.

abuz

angelica

Yamy!

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Eu am incercat si cu mere in loc de branza si a fost minunata

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz