Daca va iese un aluat prea vartos,puteti sa mai puneti putin lapte. Blatul se coace,in tava tapetata cu hirtie de copt.
Se coace la 180 de grade,foc mediu. Blatul trebuie sa ramana pufos si moale.
Se scoate blatul si se unge cu o dulceata acrisoara.
Peste blatul copt si uns cu gem,puneti crema de branza si deasupra bezeaua. Puteti sa faceti pe bezea ce modele doriti.Apoi,o mai coacem 1o minute.
Asa arata inainte de coptul final : Se mai da la cuptor la foc mic,pina se coaguleaza bezeaua.Cu grija ca se arde usor. Puteti apoi sa decorati cum va duce imaginatia.
A pus felii de lamaie zaharisite cu sirop ,in prima varianta.
Comentarii:
Excelemta si foarte usor de facut...si de mancat!!!!
E F BUNA,SE FACE USOR SI REPEDE SI E F ASPECTUOASA ,MULTUMESC PT RETETA
Ingenioasa !
Cu siguranta o voi incerca. Pare delicioasa. Multumesc.
Yamy!
Foarte bun
Excelenta
Eu am incercat si cu mere in loc de branza si a fost minunata
Excelenta!