Prajitura cu branza si bezea
Ingrediente
8
Pentru blat :
frecate spuma cu :
Crema de branza :
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Daca va iese un aluat prea vartos,puteti sa mai puneti putin lapte. Blatul se coace,in tava tapetata cu hirtie de copt.
- Se coace la 180 de grade,foc mediu. Blatul trebuie sa ramana pufos si moale.
- Se scoate blatul si se unge cu o dulceata acrisoara.
- Peste blatul copt si uns cu gem,puneti crema de branza si deasupra bezeaua. Puteti sa faceti pe bezea ce modele doriti.Apoi,o mai coacem 1o minute.
- Asa arata inainte de coptul final :
Se mai da la cuptor la foc mic,pina se coaguleaza bezeaua.Cu grija ca se arde usor. Puteti apoi sa decorati cum va duce imaginatia. - A pus felii de lamaie zaharisite cu sirop ,in prima varianta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelemta si foarte usor de facut...si de mancat!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
E F BUNA,SE FACE USOR SI REPEDE SI E F ASPECTUOASA ,MULTUMESC PT RETETA
am gătit această rețetă
anonymous
Ingenioasa !
am gătit această rețetă
Diana Lucia
Cu siguranta o voi incerca. Pare delicioasa. Multumesc.
angelica
Yamy!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Excelenta
anonymous
Eu am incercat si cu mere in loc de branza si a fost minunata
anonymous
Excelenta!
Punctează această reţetă