Blatul de baza.Amestecam untul, zaharul pana devine galbui si cremos.Adaugam oul si vanilia.Cernem impreuna faina adaugam alternative laptele pana se incorporeaza, adaugam aluatul in tava.
Crema de branza Bateti crema de branza pana devine moale.Adaugati zahar si mixam bine, adaugam vanilia si oul si amestecam bineAdugam crema de branza peste aluatul de prajitura si adaugam p deasupra affine.
Crusta Intr-un bol mic adaugam zaharul si scortisoara, adaugam untul, farmitam cu mainile pana nu mai este.vizibil untul.Adaugam compozitia deasupra afinelor si coacem pentru 35-50 min.
Lasat-o 50 de min, si mi s-a ars putin!asa ca de la 40 min fiti pe faza!Incercati cu o scobitoare!dupa ce e gata lasat sa se raceasca in cuptorul deschis 5 min!
Trebuie lasata sa se raceasca complet si abia apoi trebuie taiata! dar cine a mai avut rabdare
Comentarii:
Tare buna
Am facur si eu immm ce buna eee ..:) ;)
I ate this
Delicioasa