Prajitura cu branza si bezea
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul, iaurtul, faina + bicarbonatul
Se pune intr-o tava de aragaz (cele care vin odata cu aragazul) tapetata cu hartie de pergament
Se da la cuptorul incins in prealabil la 375F pana se rumeneste putin. - Se mai da totul la cuptor la 325F de data aceasta pana se rumeneste bezeaua delicat.Se taie rece. Este excelenta.Imprima reteta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

margareta_g2013
Porcarii de retetebatjocura
Mara
Incompleta reteta! ?375F?
Gabriela
900 g+900 g ricotta???? Ce porcărie de rețetă.
L
Lixandra
Sunt din ce in ce mai incomplete retetele pe acest site !
Punctează această reţetă