Margarina se freaca bine cu zaharul, se adauga ouale pe rand, laptele si apoi faina si praful de copt, amestecand bine pana cand ingredientele sunt incorporate perfect.
Framantam totul pana cand obtinem o coca pe care o impartim in sapte bucati egale.
Din fiecare din cele sapte bile de aluat obtinute se intinde o foaie subtire care se coace pe dosul tavii, unse cu margarina in prealabil.Este foarte bine daca aveti la dispozitie doua tavi pentru ca astfel foile se coc mai rapid.
Se amesteca faina, zaharul si cacaua, apoi se adauga laptele amestecandu-se incontinuu, avand grija sa nu se formeze cocoloase. Apoi, amestecul obtinut se pune la foc pana cand se ingroasa.
Cand inca este fierbinte, se adauga untul si se amesteca pana cand untul se topeste. Cu crema obtinuta umplem sase din cele sapte foi. Pastram o treime din crema pentru ornat.
Comentarii:
Este oribila cum arata din 5 foi cel mai bine iese din 10 foi
E naspa si mai rau
Bravo,,,mi-a iesit un carpati de minune
Asamblare dezastruoasa
Este foarte buna am facut-o si eu o data dar nu prea pot sa o tai
Cea mai buna prajitura pe care am mancato
Excelenta ! ! am so fac si eu
Excelent
Nu am facuto dar imi place