Pt. umplutura curatam merele,le dam pe razatoare si le punem pe foc intr-o oala cu zaharul si scortisoara.Amestecam pana cand trage tot sucul.Batem bine untul cu zaharul pana se inspumeaza,adaugam sarea,vanilia,praful de copt si oul.Amestecam bine si punem toata faina.Framantam bine si intindem doua foi din aluat.Intinem intr-o tava prima foaie,aruncam pe deasupra grisul si punem umplutura.Acoperim cu a doua foaie,o intepam din loc in loc cu furculita si dam la cuptor la 180C pana se rumeneste.Cand e gata o scoatem din cuptor,lasam sa se raceasca,o pudram cu zahar si o taiem in patratele.
Reteta este o gluma. Aluatul nu poate fi folosit. Sunt destul de sigur ca majoritatea comentariilor pozitive sunt generate… Reteta este scrisa efectiv in sila, si de ne-gatit.
Plăcinta iese super bună, e a 4 oara când o fac azi. Eu pun mai multa faina la aluat pt ca altfel iese cam moale, 300g nu e suficient cum scrie în reteta. Dar ne place foarte mult
Peticita???? nuuuuu......fffffff peticita!!! possibil k are un gust buna dar lasa de dorit aluatul......am pus un pic de lapte deoarece nu reuseam sa il intind deloc era ffff fraged!!!!
Comentarii (294):
Reteta este o gluma. Aluatul nu poate fi folosit. Sunt destul de sigur ca majoritatea comentariilor pozitive sunt generate…
Reteta este scrisa efectiv in sila, si de ne-gatit.
Plăcinta iese super bună, e a 4 oara când o fac azi. Eu pun mai multa faina la aluat pt ca altfel iese cam moale, 300g nu e suficient cum scrie în reteta. Dar ne place foarte mult
Aceasta reteta o are si mama mea e la fel de buna si gustoasa!
Foarte buna! :)
E ok..
Peticita???? nuuuuu......fffffff peticita!!! possibil k are un gust buna dar lasa de dorit aluatul......am pus un pic de lapte deoarece nu reuseam sa il intind deloc era ffff fraged!!!!
Delicioase!!!
Cat o las la cuptor? ce inseamna 180grade? preincalzit?
Este foarte gustoasa, intr-adevar. Mentionez insa ca pentru aluat este nevoie de aprox 400g de faina, cu 300g fiind mult prea moale.
Foate rea.
E super buna!!!!!!