Intr-un vas am mixat ouale cu zaharul vanilat ,pret de cateva minute .Treptat am adaugat margarina (daca folositi unt asteptati sa se topeasca un pic) si cu sarea.
Intr-un alt vas am pus faina si cu mainile am facut o gaura unde am pus praful de copt,astupand-o dupa aceea.
La urma le-am unit pe toate in unul dintre vase,am adaugat putina esenta de rom si de vanilie si apoi am mixata din nou intreaga compozitie, astfel incat sa nu existe cocoloase.
Se obtine un aluat moale si mai gros deca cel pentru clatitele normale.
Am pus tigaia la incis si am uns-o putin cu ulei .Cu un polonic am turnat compotitia in mijlocul tigaii. Nu trebuie sa agiti tigaia ,copozitia se va extinde singura.
Am lasat in tigaie la foc mic pana se rumeneste, apoi se intoarce pe cealalta parte. Clatitele se fac repede asa ca ai grija sa nu le arzi.
Vor iesi cam 2-3 porti (ca in poza). Le poti servi cu diferite toppinguri ! Eu am optat de aceasta data la niste budinca si banana. Pofta buna ! ♥
Reteta este foarte buna, insa este scrisa incomplet (lipseste zaharul si laptele care apar ca si ingrediente). Pentru cineva cu experienta aceasta omisiune nu este o problema, dar pentru o incepatoare poate compromite reteta.
Comentarii (86):
Este cea mai buna reteta!
Mi-au iesit super ! Sunt fooooarte buneee
Misto!Usor,iese din prima!
Foarte bune.am pus esenta de vanilie.
Am facut aceasta reteta si am aruncat tot !!!! Laptele prieteneeeeee cand se puneeee ????
Reteta este foarte buna, insa este scrisa incomplet (lipseste zaharul si laptele care apar ca si ingrediente). Pentru cineva cu experienta aceasta omisiune nu este o problema, dar pentru o incepatoare poate compromite reteta.
Au ieșit super arzătoare si mai ales delicioase,eu am folosit sirop de altar
Excelente au iesit !
Sincer, credeam ca sunt mai greu de facut. Dar sunt si usor de facut, si delicioase. Eu le-am garnisit cu niste dulceata de capsuni.
Foarteeeeeeeeeeee bune!