Inghetata tiramisu

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma dupa care se adauga praful de frisca si se continua sa se bata pana devine o crema tare.
  • Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cafeaua pe abur(deasupra unei cratite cu apa clocotita) pana se ingroasa apoi se lasa la racit. Cand s-au racit se amesteca cu mascarpone si se adauga esenta de vanilie.
  • Se amesteca galbenusurile cu albusurile batute spuma si se pun intr-un bol (potrivit ar fi de inox) dupa care se baga la congelator. Dupa 40 min se scoate si se amesteca bine pentru a sparge toate cristalele de gheata.
  • Se baga iar la congelator si in timp de 3 ore se mai scoate de doua ori si se freaca bine. Se poate pastra in congelator iar cand o scoateti pentru a o servi veti observa ca aceasta este cremoasa si foarte gustoasa.
    Cand se serveste se presara deasupra cacao.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A FOST EXCELENTA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Inghetata tiramisu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place foarte mult

abuz

anonymous

Arata bine, daca ne luam dupa imagini

abuz

anonymous

Este buna pentru o inghietata

abuz

anonymous

Cred ca este foarte delicioasa, eu fac prajitura teramisu

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Imi doresc sa o fac,pt ca mi se pare interesant

abuz