Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma dupa care se adauga praful de frisca si se continua sa se bata pana devine o crema tare.
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cafeaua pe abur(deasupra unei cratite cu apa clocotita) pana se ingroasa apoi se lasa la racit. Cand s-au racit se amesteca cu mascarpone si se adauga esenta de vanilie.
Se amesteca galbenusurile cu albusurile batute spuma si se pun intr-un bol (potrivit ar fi de inox) dupa care se baga la congelator. Dupa 40 min se scoate si se amesteca bine pentru a sparge toate cristalele de gheata.
Se baga iar la congelator si in timp de 3 ore se mai scoate de doua ori si se freaca bine. Se poate pastra in congelator iar cand o scoateti pentru a o servi veti observa ca aceasta este cremoasa si foarte gustoasa. Cand se serveste se presara deasupra cacao.
Comentarii:
A FOST EXCELENTA
Inghetata tiramisu
Imi place foarte mult
Arata bine, daca ne luam dupa imagini
Este buna pentru o inghietata
Cred ca este foarte delicioasa, eu fac prajitura teramisu
Delicios
Imi doresc sa o fac,pt ca mi se pare interesant