Inghetata de caise cu mascarpone.

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 ore
- PREPARARE:
1.Intr-o cratita amestecam zaharul cu ouale si laptele.Se pun apoi la bain-marie,pana cand se ingroasa crema.Stingem focul si adaugam esenta de vanilie sau zaharul vanilat,apoi lasam compozitia sa se raceasca.
2.Intre timp se curata fructele de coaja si se scot samburii.Le mixam sau le pasam pana cand obtinem un piure.
3.In crema racita incorporam treptat mascarponele si piureul de caise,amestecand cu telul.
4.Introducem amestecul pentru 4-5 ore la congelator,intr-un vas de plastic (eu l-am pus in forma de chec din silicon).
Servim inghetata fie in cupe, fie in cornete decorata cu diverse topinguri sau frisca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Interesanta. O voi face..
anonymous
Sper sa fie f. bun
anonymous
F.gustoasa
anonymous
Esti tare
anonymous
Foarte buna!!!
anonymous
Buna
anonymous
Super
anonymous
Acum o fac dar cred ca este...excelenta!!!
anonymous
Este super
anonymous
Ce poate fi mai gustos decat o inghetata din fructe .
Punctează această reţetă