Inghetata de caise cu mascarpone.

INGHETATA DE CAISE CU MASCARPONE.
Desert
Foarte ușor
5 h 15 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire5 ore
  • PREPARARE:

    1.Intr-o cratita amestecam zaharul cu ouale si laptele.Se pun apoi la bain-marie,pana cand se ingroasa crema.Stingem focul si adaugam esenta de vanilie sau zaharul vanilat,apoi lasam compozitia sa se raceasca.

    2.Intre timp se curata fructele de coaja si se scot samburii.Le mixam sau le pasam pana cand obtinem un piure.

    3.In crema racita incorporam treptat mascarponele si piureul de caise,amestecand cu telul.

    4.Introducem amestecul pentru 4-5 ore la congelator,intr-un vas de plastic (eu l-am pus in forma de chec din silicon).

    Servim inghetata fie in cupe, fie in cornete decorata cu diverse topinguri sau frisca.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Interesanta. O voi face..

abuz

anonymous

Sper sa fie f. bun

abuz

anonymous

F.gustoasa

abuz

anonymous

Esti tare

abuz

anonymous

Foarte buna!!!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Acum o fac dar cred ca este...excelenta!!!

abuz

anonymous

Este super

abuz

anonymous

Ce poate fi mai gustos decat o inghetata din fructe .

abuz
  • pagina 1 / 2