Într-o cratiţă de se combină afinele, zahăr-ul şi suc-ul de portocale. Se pune cratita la un foc peste mediu amestecand ocazional, până când compozitia ajunge la punctul de fierbere. Se fierbe apoi aproximativ 5 minute. Cand se ia cratita de pe foc se amesteca cu blender-ul apoi se strecoara printr-o sită (apasati pe partea din spate cu o lingura de lemn ca sa nu treaca semintele). Se răceşte amestecul. Se amesteca totul cu crema de iaurt si cu vanilia, se asetaza in forme si se introduce totul in congelator. Dup aaproximativ 3 ore veti avea un desert de sezon delicios.
Comentarii:
Ce bine arata yami yami
Yyamyyy delicios !!!!
Imi plac afinele.
Nu am incercat-o inca dar..cred ca este ...excelenta!!!
De cati ml trebuie sa fie cele doua pahare de afine? dar cestile de iaurt?
Supeeeeeer
Superrrrrrrrrrrrrrrr
Delicios!
Excelente!
Cea mai racoritoare inghetata