Inghetata de portocale

Ingrediente
4
Cost estimat: 7.79Euros€ (1.95€/porție)
Preparare
- Incalzim intr-o oala sucul de portocale si zaharul pana se dizolva cristalele de zahar.
- Amestecam galbenusurile intr-un vas si adaugam 2 linguri din sucul de portocale fierbinte. Amestecam bine, apoi turnam galbenusurile in oala cu sucul de portocale. Amestecam continuu pana obtinem o crema mai groasa, care sta pe lingura.
- Apoi adaugam frisca si gustam cat e de dulce. Mai fierbem la foc foarte mic inca 5 minute. Daca mai doriti puteti adauga extra zahar. Adaugam si coaja rasa de lamaie si putina scortisoara, apoi luam de pe foc.
- Asezam crema de inghetata intr-un vas care poate fi dat la congelator si lasam la congelator peste noapte.
- A doua zi va veti bucura de o inghetata cremoasa care merge excelent cu zilele de vara care au sosit in sfarsit.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 816Kcal
- Carbo: 59g
- Grăsimi: 58.7g
- Grăsimi sat.: 38.3g
- Proteine: 8.9g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 58.5g
- ProPoints: 22
- SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (367g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă