Inghetata de portocale

Inghetata de portocale
Desert
Foarte ușor
20 min
816 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 7.79 (1.95€/porție)

Preparare

  • Incalzim intr-o oala sucul de portocale si zaharul pana se dizolva cristalele de zahar.
  • Amestecam galbenusurile intr-un vas si adaugam 2 linguri din sucul de portocale fierbinte. Amestecam bine, apoi turnam galbenusurile in oala cu sucul de portocale. Amestecam continuu pana obtinem o crema mai groasa, care sta pe lingura.
  • Apoi adaugam frisca si gustam cat e de dulce. Mai fierbem la foc foarte mic inca 5 minute. Daca mai doriti puteti adauga extra zahar. Adaugam si coaja rasa de lamaie si putina scortisoara, apoi luam de pe foc.
  • Asezam crema de inghetata intr-un vas care poate fi dat la congelator si lasam la congelator peste noapte.
  • A doua zi va veti bucura de o inghetata cremoasa care merge excelent cu zilele de vara care au sosit in sfarsit.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 816Kcal
  • Carbo: 59g
  • Grăsimi: 58.7g
  • Grăsimi sat.: 38.3g
  • Proteine: 8.9g
  • Fibre: 3.4g
  • Zahăr: 58.5g
  • ProPoints: 22
  • SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (367g)
retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: