Gem de cirese si visine

Gem de cirese si visine
Desert
15 porții
Foarte ușor
3 h 20 m

Ingrediente

15

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Gem de caise - petitchef


Preparare

Preparare3 ore
Gătire20 min
  • Se spala visinele si ciresele, se scot simburii, cozile, si se desfac in 2 . Se pune zahar peste ele si se lasa sa stea asa 2-3 ore.
  • Apoi se pune apa la fiert ,se adauga zaharul si fructele cu zeama cu tot si se lasa la fiert pina se leaga zaharul si fructele ,iar lichidul scade ,fructele capatind un aspect lucios.
  • Se pun in borcane sterilizate si se pune cite o jumatate de aspirina deasupra. Se depoziteaza in camara sau la loc racoros.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

26/06/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/07/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
27/06/2011

Fructele au mult suc nu e nevoie de apa ,oricum pentru gem zaharul e prea mult.

(0) (0) abuz



+