Gem de cirese si visine

Gem de cirese si visine
Desert
Foarte ușor
3 h 20 m

Ingrediente

15

Preparare

Preparare3 ore
Gătire20 min
  • Se spala visinele si ciresele, se scot simburii, cozile, si se desfac in 2 . Se pune zahar peste ele si se lasa sa stea asa 2-3 ore.
  • Apoi se pune apa la fiert ,se adauga zaharul si fructele cu zeama cu tot si se lasa la fiert pina se leaga zaharul si fructele ,iar lichidul scade ,fructele capatind un aspect lucios.
  • Se pun in borcane sterilizate si se pune cite o jumatate de aspirina deasupra. Se depoziteaza in camara sau la loc racoros.

Punctează această reţetă

LLili24

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Fructele au mult suc nu e nevoie de apa ,oricum pentru gem zaharul e prea mult.

abuz