Fursecuri cu unt de arahide și banane

Desert
Foarte ușor
45 min

Fursecuri americane clasice, ideale la micul dejun lângă un pahar cu lapte sau de ce nu lângă o cafeluță.

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.

    În alt castron pasăm bananele și le amestecăm cu uleiul, mierea și untul de arahide. Se bat bine cu mixerul până se omogenizează.

    Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine.

    La sfârșit se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până la omogenizare.

    Se pune aluatul în tăvi tapetate cu hârtie pergament, cu o linguriță la distanță de 2 cm.

    Se coc câte 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade C.

    Se lasă să se răcească în tăvi.

    Se servesc reci.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

CookWithAna

CookWithAna

Super

abuz