Albusurile le-a batut spuma cu zaharul si praful de sare. A adaugat mai apoi galbenusurile, unul cate unul si faina, impreuna cu budinca si praful de copt, in ploaie. Faina (cernuta) a incorporat-o usor, amestecand cu lingura de lemn, de jos in sus.
A turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si a introdus-o in cuptor pentru 30-35 minute.
Cele 4 galbenusuri le-a mixat impreuna cu zaharul si faina , peste ele am turnat in fir subtire si laptele, dupa care le-a pus pe baie de aburi, amestecand mereu, pana s-a ingrosat compozitia, ca o budinca.
In crema rece am incorporat frisca, batuta bine. Dupa ce s-a copt blatul, l-am scos pe un suport sa se racoreasca.
Peste blat a turnat crema. Peste crema a pus bezeaua, pregatita tot pe baie de aburi: albusurile batute cu zaharul, si mai apoi adaugata nuca de cocos. A cam exagerat cu amestecatul si mi s-a lasat bezeaua.