Floare de cais
votează acum
Ingrediente
6
Blat:
Crema:
Bezea:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Albusurile le-a batut spuma cu zaharul si praful de sare. A adaugat mai apoi galbenusurile, unul cate unul si faina, impreuna cu budinca si praful de copt, in ploaie. Faina (cernuta) a incorporat-o usor, amestecand cu lingura de lemn, de jos in sus.
- A turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si a introdus-o in cuptor pentru 30-35 minute.
- Cele 4 galbenusuri le-a mixat impreuna cu zaharul si faina , peste ele am turnat in fir subtire si laptele, dupa care le-a pus pe baie de aburi, amestecand mereu, pana s-a ingrosat compozitia, ca o budinca.
- In crema rece am incorporat frisca, batuta bine. Dupa ce s-a copt blatul, l-am scos pe un suport sa se racoreasca.
- Peste blat a turnat crema.
Peste crema a pus bezeaua, pregatita tot pe baie de aburi: albusurile batute cu zaharul, si mai apoi adaugata nuca de cocos. A cam exagerat cu amestecatul si mi s-a lasat bezeaua.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă