Desert de vara: cheesecake cu zmeura

Daca zmeura este printre fructele tale preferate, acum este momentul sa dai o fuga la piata! Proaspata, parfumata si racoritoare, zmeura este un deliciu in zilele de vara. Iar ca deliciul sa fie suprem, fara sa-ti afecteze deloc silueta de plaja, incearca un cheesecake cu zmeura.
Ingrediente
4
Pentru blat:
Pentru crema de branza:
Pentru topping:
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Macina biscuitii cat mai fin si amesteca-i cu untul Gustul Untului Koliba taiat cubulete, pana vei obtine un aluat sfaramicios.
Asaza aluatul intr-o tava tapetata cu unt Koliba si cu faina si pune-o la cuptor timp de 5-10 minute.
In acest timp, pune urda dulce Ricoletka in mixer impreuna cu indulcitorul. Adauga apoi iaurtul, faina, coaja de lamaie si ouale si mixeaza bine.
Toarna compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Baga tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand amestecul se rumeneste pe margini.
Mixeaza zmeura si apoi pune-o pe foc impreuna cu zaharul pana cand acesta se incorporeaza si obtii un sos mai gros. Toarna sosul peste cheesecake, dupa ce il scoti din cuptor.
Servire:
Cheesecake-ul cu zmeura se serveste cat mai rece, pentru a fi pe deplin savuros si racoritor!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
bucatarulemanoil
Toata reteta e fara zahar iar zmeura cu zahar. Oare dece ?
am gătit această rețetă
Maria
Super!
anonymous
Reclama pe fata
P
Petitchef_ro
Marca de produse lactate Koliba se gaseste la Billa, Kaufland, Carrefour Metro si Auchan. Noi am testat produsele Koliba si le recomandam cu mare drag.
anonymous
Putem inlocui koliba cu mascarpone?
anonymous
Dieteti,f.bun
anonymous
„N-am auzit de marca koliba” Cum nu ??? Koliba unchiului Tom !!! :)
G
Gina53
N-am auzit de marca koliba
Punctează această reţetă