Petitchef

Desert de vara: cheesecake cu zmeura

Daca zmeura este printre fructele tale preferate, acum este momentul sa dai o fuga la piata! Proaspata, parfumata si racoritoare, zmeura este un deliciu in zilele de vara. Iar ca deliciul sa fie suprem, fara sa-ti afecteze deloc silueta de plaja, incearca un cheesecake cu zmeura.

Desert
4 porții
10 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

Pentru blat:

Pentru crema de branza:

Pentru topping:

Preparare

  • Macina biscuitii cat mai fin si amesteca-i cu untul Gustul Untului Koliba taiat cubulete, pana vei obtine un aluat sfaramicios.

    Asaza aluatul intr-o tava tapetata cu unt Koliba si cu faina si pune-o la cuptor timp de 5-10 minute.

    In acest timp, pune urda dulce Ricoletka in mixer impreuna cu indulcitorul. Adauga apoi iaurtul, faina, coaja de lamaie si ouale si mixeaza bine.

    Toarna compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Baga tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand amestecul se rumeneste pe margini.

    Mixeaza zmeura si apoi pune-o pe foc impreuna cu zaharul pana cand acesta se incorporeaza si obtii un sos mai gros. Toarna sosul peste cheesecake, dupa ce il scoti din cuptor.

    Servire:
    Cheesecake-ul cu zmeura se serveste cat mai rece, pentru a fi pe deplin savuros si racoritor!


Întrebări:




Comentarii:

bucatarulemanoil, 19/07/2014

Toata reteta e fara zahar iar zmeura cu zahar. Oare dece ?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria, 02/09/2018

Super!

(0) (0) Abuz
30/10/2014

Reclama pe fata

(0) (0) Abuz
Petitchef_ro, 25/07/2014

Marca de produse lactate Koliba se gaseste la Billa, Kaufland, Carrefour Metro si Auchan. Noi am testat produsele Koliba si le recomandam cu mare drag.

(0) (0) Abuz
20/07/2014

Putem inlocui koliba cu mascarpone?

(0) (0) Abuz
19/07/2014

Dieteti,f.bun

(0) (0) Abuz
19/07/2014

„N-am auzit de marca koliba” Cum nu ??? Koliba unchiului Tom !!! :)

(0) (0) Abuz
Gina53, 10/07/2014

N-am auzit de marca koliba

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Zmeura- izvor de vitamine si minerale Zmeura- izvor de vitamine si minerale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează