Petitchef

Cremes cu cacao

Cremesul este printre dulciurile noastre preferate, in prim plan este ciocolata apoi restul :)).

Desert
8 porții
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Asadar, galbenusurile se mixeaza cu 100 gr de zahar si esenta de vanilie, se adauga amidonul alimentar si apoi treptat se subtieaza cu laptele.
    Se pune pe foc si se amesteca pana ce se ingroasa.
    Apoi, se ia de pe foc si se pune o folie alimentara, se lasa la racit.
  • Se hidrateaza gelatina in 6 lg de apa.
    Se bat albusurile spuma cu restul de zahar.
    Adaugam gelatina dizolvata, la crema calduta si se mai lasa putin la racit.
  • Dupa racire se adauga spuma de albus rand pe rand cu o paleta.
    Foaia de cremes se aseaza intr-o tava cu aceasi dimensiune, apoi se toarna o treime din crema .
    Partea cealalta de crema se amesteca cu 20 gr cacao, apoi se pune cu lingura ici pe colo :)
    Cea de-a doua foaie se zdrobeste si se presara deasupra cremei.
  • Se pudreaza cu zahar, si se da la rece, de preferat pana a doua zi.


Poze

Cremes cu cacao
Cremes cu cacao - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/06/2016

....mda, o varietate de cremșnit....

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Mi se pare ca arata groaznic,dar gustul poate sa fie bun,deosebit.

(0) (0) Abuz
27/08/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Royal chocolat - trianon
Royal chocolat - trianon
8 porții
5 h 12 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Moka, un desert clasic cu cafea
Moka, un desert clasic cu cafea
10 porții
1 h 50 m
Ușor
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
4 porții
5 h 30 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează