Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)
Ingrediente
5
Cost estimat: 40.39Euros€ (8.08€/porție)
Rețete inrudite
Chifle cu raclette
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- A amestecat bine apa,zaharul,drojdia si otetul,apoi a adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt,am amestecat bine si a acoperit vasul,lasindu-l pina azi dimineata,cind nu a facut decit sa amestec acest starter cu .
- Spre a impiedica lipirea de cosul steamer-ului.se lasa la steamer 15 minute si apoi se scot si se lasa la racorit si uscat.
- Sau se servesc calde,unse cu miere sau gemul preferat si insotind o cana de ceai sau de lapte ,intr-o dimineata intunecoasa si cetoasa de noiembrie .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/08/2015
Am vpzut-o și într-o carte cu mai puține ingrediente. Aici sunt mai lacunare informațiile cu privire la preparare.
am gătit această rețetă