Chifle chinezesti la abur (chinese steamed buns)

Altele
5 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

5
Cost estimat: 40.39 (8.08€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chifle cu raclette


Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • A amestecat bine apa,zaharul,drojdia si otetul,apoi a adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt,am amestecat bine si a acoperit vasul,lasindu-l pina azi dimineata,cind nu a facut decit sa amestec acest starter cu .
  • Spre a impiedica lipirea de cosul steamer-ului.se lasa la steamer 15 minute si apoi se scot si se lasa la racorit si uscat.
  • Sau se servesc calde,unse cu miere sau gemul preferat si insotind o cana de ceai sau de lapte ,intr-o dimineata intunecoasa si cetoasa de noiembrie .


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/08/2015

Am vpzut-o și într-o carte cu mai puține ingrediente. Aici sunt mai lacunare informațiile cu privire la preparare.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+