Cheesecake fără aluat - super ușor de făcut

Desert
6 porții
Foarte ușor
4 h 50 m

Știți dependența noastră pentru cheesecake-uri de tot felul, nu? :-) Ei bine, astăzi abordăm o versiune super ușor de făcut a acestui desert din New York, fără aluat! Și da, nu va trebui decât să coaceți amestecul de cheesecake, care va forma în sine o crustă, ușoară aurie în jurul prăjiturii. Vă garantăm că nu veți rezista!


Ingrediente

6

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare4 ore
Gătire40 min

Observații

Cum să păstrați cheesecake fără aluat?
Păstrați-l la frigider într-un recipient ermetic sau învelit în folie de plastic timp de până la 5 zile.

Putem congela cheesecake-ul fără aluat?
Puteți congela acest cheesecake fără griji.

Ce arome ar trebui să adaug la cheesecake-ul fără aluat?
Puteți adăuga aroma la alegere: extract de vanilie, floare de portocal, aromă de cafea... Orice este posibil!

Ce topping să adăugăm la cheesecake fără aluat?
Puteți adăuga chipsuri de ciocolată sau chiar fructe proaspete precum zmeura, de exemplu.

Putem face acest cheesecake fără gluten?
Da, se poate, trebuie doar să înlocuiți făina cu amidon de porumb.

Care este cel mai bun topping pentru un cheesecake fără aluat?
Nu ezitați să adăugați fructe roșii sau un coulis de fructe exotice deasupra sau caramel, de exemplu.


Echipamente de gătit

cuptor
blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+