Petitchef

Cheesecake cu afine

Aceasta prajitura cu branza de vaci si mascarpone este foarte cremoasa si delicioasa, iar afinele ii dau un gust mai aparte

Desert
10 porții
30 min
45 min
Ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Etapa 1 - Cheesecake cu afine
    Dati drumul cuptorului la 180 grade Celsius. Ungeti cu unt o tava rotunda, cea in care se face si pasca.
  • Etapa 2 - Cheesecake cu afine
    Amestecati biscuitii sfaramati marunt cu untul topit, puneti amestecul in tava si presati totul cu o lingura.
  • Etapa 3 - Cheesecake cu afine
    Desfaceti batonul de vanilie si cu varful unui cutit indepartati semintele.
  • Etapa 4 - Cheesecake cu afine
    Puneti semintele ( sau esenta de vanilie,in cazul in care o folositi pe aceasta) intr-un bol mai mare impreuna cu mascarponele, branza de vaci, zaharul pudra, amidonul de porumb, ouale si coaja rasa de portocala si amestecati-le bine cu un mixer. Adaugati afinele, dar mai lasati cam o mana pentru a presara pe deasupra. Amestecati usor cu o lingura.
  • Etapa 5 - Cheesecake cu afine
    Puneti umplutura in tava, peste biscuiti. Presatati restul de afine peste si impingeti-le doar putin in compozitie.
  • Dati tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute sau pana este rumena. Dupa ce scoateti cheesecake-ul din cuptor, compozitia inca nu va fi total intarita si de aceea e de preferat sa o lasati sa se raceasca inainte de a o taia. Cel mai indicat este sa o lasati la racit peste noapte.


Întrebări:




Comentarii (11):

18/01/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2014

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/11/2013

Fb

(0) (0) Abuz
14/11/2013

Am facut si eu si a iesit delicioasa

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Am incercat si mi-a iesit excelenta

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Bunaaaa:))

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Imi place, f.bun

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Numai buna pentru ziua mea;multumesc

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 13/11/2013

Uff....ma speriasem....ca pui "faina de porumb" si nu intelegeam cum pui malai ...
dar am inteles..era doar o eroare de tastare - faina de porumb in loc de amidon de porumb!
felicitari...foarte buna!

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Super!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu snickers
Cheesecake cu snickers
6 porții
4 h 52 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! O ceasca de sanatate – o ceasca de afine! O ceasca de sanatate – o ceasca de afine! Ce putem pregati cu afine? Ce putem pregati cu afine?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează