Dati drumul cuptorului la 180 grade Celsius. Ungeti cu unt o tava rotunda, cea in care se face si pasca.
Amestecati biscuitii sfaramati marunt cu untul topit, puneti amestecul in tava si presati totul cu o lingura.
Desfaceti batonul de vanilie si cu varful unui cutit indepartati semintele.
Puneti semintele ( sau esenta de vanilie,in cazul in care o folositi pe aceasta) intr-un bol mai mare impreuna cu mascarponele, branza de vaci, zaharul pudra, amidonul de porumb, ouale si coaja rasa de portocala si amestecati-le bine cu un mixer. Adaugati afinele, dar mai lasati cam o mana pentru a presara pe deasupra. Amestecati usor cu o lingura.
Puneti umplutura in tava, peste biscuiti. Presatati restul de afine peste si impingeti-le doar putin in compozitie.
Dati tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute sau pana este rumena. Dupa ce scoateti cheesecake-ul din cuptor, compozitia inca nu va fi total intarita si de aceea e de preferat sa o lasati sa se raceasca inainte de a o taia. Cel mai indicat este sa o lasati la racit peste noapte.
Uff....ma speriasem....ca pui "faina de porumb" si nu intelegeam cum pui malai ... dar am inteles..era doar o eroare de tastare - faina de porumb in loc de amidon de porumb! felicitari...foarte buna!
Comentarii (11):
Delicioasa
Delicioasa
Fb
Am facut si eu si a iesit delicioasa
Am incercat si mi-a iesit excelenta
Bunaaaa:))
Imi place, f.bun
Numai buna pentru ziua mea;multumesc
Uff....ma speriasem....ca pui "faina de porumb" si nu intelegeam cum pui malai ...
dar am inteles..era doar o eroare de tastare - faina de porumb in loc de amidon de porumb!
felicitari...foarte buna!
Super!!!