Chec in forma de guguluf
Ingrediente
8
Cost estimat: 1.79Euros€ (0.22€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- A batut galbenusurile cu zaharul pana s-au albit. A batut albusurile spuma cu un praf de sare.Peste galbenusuri am adaugat incet cu o ligura de lemn albusurile.Peste compozitia de oua am adaugat faina amestecata cu praful de copt.
- A scris o cana de faina cu aproximatie pentru ca eu torn faina dintr-o strecoratoare si cu aproximatie asa imi iesea, o cana.Trebuie sa iasa ca o smantana groasa.La sfarsit am adaugat o lingurita de ulei si am mai amestecat putin.
- A oprit putina compozitie pentru a o amesteca cu cacao.O parte din compozitia de cacao a pus-o pe fundul formei apoi am turnat din compozitia alba si apoi iar cacao.
- A turnat-o in forma de guguluf pe care a gasit-o intr-un magazin din orasul Zimnicea.Era ultimul loc din lume in care ma asteptam sa gasesc asa ceva si la un pret mic fata de internet unde ma vazut-o si la 85 de lei.
- E interesant faptul ca forma nu se mai unge cu nimic si chiar daca e din silicon rezista la cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 308Kcal
- Carbo: 54.4g
- Grăsimi: 5.3g
- Grăsimi sat.: 1.5g
- Proteine: 9.3g
- Fibre: 1.9g
- Zahăr: 33.3g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (105g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce nasol