Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugand treptat zahar si zaharul vanilat. Incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos. Punem si cateva picaturi de esenta de vanilie pentru a aroma checul.
La final adaugam trei linguri de mac si amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt, insa oprim 5-6 linguri pentru a colora cu pudra de roscove.
Dam checul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, insa cel mai sigur testam cu o scobitoare. Cand este gata, scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca si apoi putem sa feliem.
Ma bucur ca va mai ganditi la roscovele copilariei cand langa scoala era un roscov si la iesire rontaian fructul. Este si acum roscovul dar copiii doar se bat si se injura cand trec pe langa el.Checul este super
Comentarii:
Superbissim
Ma bucur ca va mai ganditi la roscovele copilariei cand langa scoala era un roscov si la iesire rontaian fructul. Este si acum roscovul dar copiii doar se bat si se injura cand trec pe langa el.Checul este super