Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina, praful de copt si gemul. Se mixeaza bine si se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace aprox 30 de minute la 180C. taiat prajitura in cuburi, desfacut capacul si uns cu gem. Foarte gustoasa !
Este f. gustoasa, economica si usor de facut. Eu mai puneam uneori deauspra glazura din albus de ou batut cu zahar, crestea la cuptor aproape cat checul
N-am facut inca reteta, dar sunt convinsa ca-i minunata, numai dupa cum o comenteaza si-o recomanda dna/dl. cu pricina. O voi face cat de curand si voi reveni cu impresii. Oricum, multumesc frumos pentru aceasta reteta !
Comentarii:
Este f. gustoasa, economica si usor de facut. Eu mai puneam uneori deauspra glazura din albus de ou batut cu zahar, crestea la cuptor aproape cat checul
N-am facut inca reteta, dar sunt convinsa ca-i minunata, numai dupa cum o comenteaza si-o recomanda dna/dl. cu pricina. O voi face cat de curand si voi reveni cu impresii. Oricum, multumesc frumos pentru aceasta reteta !