Cunosteti Cake Pops? Prajituri in versiune mini, servite ca acadele :-)
O reteta originala pentru a va uimi oaspetii de Halloween.
Dovleac sau fantoma, ce Cake Pops veti alege?
Se mixeaza ingredientele (cu exceptia Nutella) in ordinea data, la viteza medie.
Preincalziti cuptorul la 180° C. Ungeti cu unt o tava si turnati aluatul in ea. Coaceti 20 de minute la 170° C. Lasati sa se raceasca.
Faramitati blatul si amestecatți-l cu aproximativ 100g de Nutella. Cantitatea de Nutella poate varia in functie de preferinte :-)
Formati bile si puneti-le la frigider timp de 15 minute.
Topiti ciocolata + colorantul alimentar portocaliu, la cuptorul cu microunde cateva secunde. Amestecati cu un strop de ulei de floarea soarelui pentru a face amestecul mai maleabil. Cufundati betele de acadele in ciocolata portocalie topita, apoi infigeti-le in bilele racite. Puneti totul la frigider inca 15 minute.
Pentru decorarea dovleceilor: Acoperiti jumatate din Cakepops cu ciocolata portocalie topita. Puneti o bomboana verde deasupra (Tic-Tac® de exemplu). Puneti la frigider timp de 15 minute.
Pentru decorarea fantomelor: Pentru cealalta jumatate de CakePops, vom face fantome. Intindeti fondantul folosind un sucitor. Folositi forme de taiat pentru a obtine forme rotunde din fondant.
Puneti formele rotunde din fondant peste fiecare Cake pops. Presati usor si lipiti cate 2 pepite de ciocolata drept ochi.
Cu crema de alune, crema de ciocolata