Buturuga cu lamaie si merengue

Desert
6 porții
Ușor
2 h 12 m

Anul acesta vom schimba aromele traditionale ale ''Buturugii'' si o vom imbraca in aromele de lamaie,mai exact ale tarte cu lamaie si bezea! Toate detaliile, indicatiile, pasii si video clipul de realizare, mai jos ↓


Ingrediente

6

Baza de biscuiti :

Blatul :

Crema de lamaie :

Merengue italian:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 h 30 m
Timp așteptare30 min
Gătire12 min


Observații

Desigur, puteti inlocui gelatina cu agar-agar: inlocuiti 4 gr de gelatina cu 1 gr de agar-agar.

Puneri matrira de buturuga in congelator inainte de a o folosi: matrita va fi rece si buturuga va fi gata mai repede.

Puteti pregati buturuga in avans pana la pasul 10 si sa o tineti in congelator pana la 3 luni. Pe de alta parte, bezea trebuie facuta chiar inainte de a acoperi buturuga

Bezeaua italiana :
Pentru a da o textura perfecta de buturuga, nu ezitati sa va manipulati bezeaua cu o spatula, astfel incat sa ramana foarte neteda.

Puteti pastra bezeaua italiana pana la trei zile, pastrand-o la rece. Bezeaua se nu pune in congelator.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+