Se amesteca laptele de cocos, laptele, perlele de tapioca, ghimbirul si sarea, si se pune totul la fiert la foc mediu. Amestecati mereu cu o lingura de lemn pana la primul clocot.
Cand laptele a inceput sa fiarba adaugati incet zaharul. Apoi fierbeti la foc mic cam 30 de minute pana perlele de tapioca devin aproape transparente. Nu uitati sa amestecati in continuu.
Budinca se pune in pahare si se garniseste cu bucati de fructe proaspete. Daca aveti rabdare, lasati budinca la racit pentru 2-3 ore, daca nu mai rezistati este foarte buna si calda.
Prints may be available for purchase through the shop. Folositi un vas mai mare - pana la sfarsit budinca aproape ca isi va dubla volumul Amestecati mereu - perlele de tapioca se prind foarte repede Daca folositi pentru prima oara ghimbir atunci utilizati doar jumatate din cantitate - este foarte aromat si unora s-ar putea sa nu le placa.
Puteti inlocui laptele de cocos cu aceeasi cantitate de lapte, dar adaugati in plus cate o lingurita de cocos/portie.
Comentarii:
Felicitari pentru aceasta reteta :) e o reteta salvatoare, atunci , cand iti vin musafiri si nu sti ce sa faci ,e simplu si se face repede
A iesit minunat!
Merciiiiii!!!
Foarte buna!
E ok... banuiesc (inca n-am gustat-o) :))
F.buna
Foarte buna!
E foarte buna
Fasdasfasdaadsadad
Foarte tare