Budinca de tapioca
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Budinca de chia si kiwi
-
Budincă de paste în friteuza cu aer
-
Budinca cu mere si caramel
-
Verrine cu budincă de chia, lapte de cocos, zmeură și granola
Preparare
- Se amesteca laptele de cocos, laptele, perlele de tapioca, ghimbirul si sarea, si se pune totul la fiert la foc mediu. Amestecati mereu cu o lingura de lemn pana la primul clocot.
- Cand laptele a inceput sa fiarba adaugati incet zaharul. Apoi fierbeti la foc mic cam 30 de minute pana perlele de tapioca devin aproape transparente. Nu uitati sa amestecati in continuu.
- Budinca se pune in pahare si se garniseste cu bucati de fructe proaspete. Daca aveti rabdare, lasati budinca la racit pentru 2-3 ore, daca nu mai rezistati este foarte buna si calda.
- Prints may be available for purchase through the shop. Folositi un vas mai mare - pana la sfarsit budinca aproape ca isi va dubla volumul Amestecati mereu - perlele de tapioca se prind foarte repede Daca folositi pentru prima oara ghimbir atunci utilizati doar jumatate din cantitate - este foarte aromat si unora s-ar putea sa nu le placa.
- Puteti inlocui laptele de cocos cu aceeasi cantitate de lapte, dar adaugati in plus cate o lingurita de cocos/portie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
31/01/2020
Felicitari pentru aceasta reteta :) e o reteta salvatoare, atunci , cand iti vin musafiri si nu sti ce sa faci ,e simplu si se face repede
am gătit această rețetă