Petitchef

Budinca de tapioca

Desert
2 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca laptele de cocos, laptele, perlele de tapioca, ghimbirul si sarea, si se pune totul la fiert la foc mediu. Amestecati mereu cu o lingura de lemn pana la primul clocot.
  • Cand laptele a inceput sa fiarba adaugati incet zaharul. Apoi fierbeti la foc mic cam 30 de minute pana perlele de tapioca devin aproape transparente. Nu uitati sa amestecati in continuu.
  • Budinca se pune in pahare si se garniseste cu bucati de fructe proaspete. Daca aveti rabdare, lasati budinca la racit pentru 2-3 ore, daca nu mai rezistati este foarte buna si calda.
  • Prints may be available for purchase through the shop. Folositi un vas mai mare - pana la sfarsit budinca aproape ca isi va dubla volumul Amestecati mereu - perlele de tapioca se prind foarte repede Daca folositi pentru prima oara ghimbir atunci utilizati doar jumatate din cantitate - este foarte aromat si unora s-ar putea sa nu le placa.
  • Puteti inlocui laptele de cocos cu aceeasi cantitate de lapte, dar adaugati in plus cate o lingurita de cocos/portie.


Poze

Budinca de tapioca
Budinca de tapioca - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

31/01/2020

Felicitari pentru aceasta reteta :) e o reteta salvatoare, atunci , cand iti vin musafiri si nu sti ce sa faci ,e simplu si se face repede

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/02/2015

A iesit minunat!
Merciiiiii!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/01/2015

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/01/2014

E ok... banuiesc (inca n-am gustat-o) :))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/05/2015

F.buna

(0) (0) Abuz
29/03/2014

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
09/02/2014

E foarte buna

(0) (0) Abuz
02/01/2014

Fasdasfasdaadsadad

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Foarte tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pavlova exotica
Pavlova exotica
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Cateva cuvinte despre... tapioca Cateva cuvinte despre... tapioca

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează