Budinca de tapioca

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Laptele de cocos, laptele, sarea si perlutele de tapioca se pun intr-o cratita, pe foc mic, pana la primul clocot, apoi se adauga zaharul, incet, si se lasa in continuare pe foc mic aprox. 30 de min.
- Se amesteca foarte des, cu o lingura, altfel perlutele au tendinta sa se lipeasca de fundul cratitei. Compozitia isi va dubla volumul, asa ca trebuie lucrat cu o cratita mai voluminoasa.
- Mai multe despre tapioca aici. Se decoreaza cu fructe , si se serveste atat calduta, cat si dupa ce a stat la rece - astfel textura devine mai consistenta.
- Dupa a mea parere, aceasta budinca e mult mai fina decat orezul cu lapte
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

atena_p2014,
19/12/2016
Este buna!Eu am facut din granule si lapte.Este asemanator cu orez cu lapte.Se poate adauga gem,dulceata,fructe,totul in functie de ce ai in casa atunci.Pofta buna!Incercati!Eu am cumparat din Kaufland.