Budinca de tapioca

Budinca de tapioca
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Laptele de cocos, laptele, sarea si perlutele de tapioca se pun intr-o cratita, pe foc mic, pana la primul clocot, apoi se adauga zaharul, incet, si se lasa in continuare pe foc mic aprox. 30 de min.
  • Se amesteca foarte des, cu o lingura, altfel perlutele au tendinta sa se lipeasca de fundul cratitei. Compozitia isi va dubla volumul, asa ca trebuie lucrat cu o cratita mai voluminoasa.
  • Mai multe despre tapioca aici. Se decoreaza cu fructe , si se serveste atat calduta, cat si dupa ce a stat la rece - astfel textura devine mai consistenta.
  • Dupa a mea parere, aceasta budinca e mult mai fina decat orezul cu lapte

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

atena_p2014

atena_p2014

Este buna!Eu am facut din granule si lapte.Este asemanator cu orez cu lapte.Se poate adauga gem,dulceata,fructe,totul in functie de ce ai in casa atunci.Pofta buna!Incercati!Eu am cumparat din Kaufland.

abuz

anonymous

Arata foarte bine

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

P

abuz

anonymous

BRAVO SI MULTUMESC

abuz

anonymous

Voi incerca si eu astazi in premiera

abuz