Budinca de tapioca

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Laptele de cocos, laptele, sarea si perlutele de tapioca se pun intr-o cratita, pe foc mic, pana la primul clocot, apoi se adauga zaharul, incet, si se lasa in continuare pe foc mic aprox. 30 de min.
- Se amesteca foarte des, cu o lingura, altfel perlutele au tendinta sa se lipeasca de fundul cratitei. Compozitia isi va dubla volumul, asa ca trebuie lucrat cu o cratita mai voluminoasa.
- Mai multe despre tapioca aici. Se decoreaza cu fructe , si se serveste atat calduta, cat si dupa ce a stat la rece - astfel textura devine mai consistenta.
- Dupa a mea parere, aceasta budinca e mult mai fina decat orezul cu lapte
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

atena_p2014
Este buna!Eu am facut din granule si lapte.Este asemanator cu orez cu lapte.Se poate adauga gem,dulceata,fructe,totul in functie de ce ai in casa atunci.Pofta buna!Incercati!Eu am cumparat din Kaufland.
anonymous
Arata foarte bine
anonymous
Super
anonymous
P
anonymous
BRAVO SI MULTUMESC
anonymous
Voi incerca si eu astazi in premiera
Punctează această reţetă