apoi se adauga iaurtul si uleiul si se amesteca bine
se pune apoi faina cernuta si amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza bine compozitia pentru a nu ramane cocoloase
in formele de briose se aseaza hartiile pentru briose (sau se ung cu putin unt daca nu aveti hartie) si se pune cate o lingurita din compozitia pregatita apoi se pun bucatele de ciocolata (sincer imi pare rau ca nu am pus si mai multa ciocolata eu am pus doar 50 g, dar merge 100 g) si se acopera cu o alta lingura din compozite
se coc briosele la temepratura de 175 de grade timp de 20 25 de minute sau pana trec testul scobitoare
cand sunt gata se servesc cu pofta le puteti pudra sau le puteti orna deasupra cu crema
Eu cred ca ar fi mai sanatoase cu mai putin zahar.
Răspuns:
Mai sanatos, da, dar depinde si de cat de mult iubesti dulcele. eu una daca fac ceva desert, trebuie sa stim ca e dulce. mie nu mi s-au parut dulci, cu 250 de grame de zahar. dar daca vrei sa le pregatesti, poti pune mai putin zahar, sau poti inlocui zaharul cu indulcitor
Comentarii (44):
17/02/2017
Am facut azitazi aceasta reteta ,daaaar am mai pus 2 vanilii , coaja si zeama de lamaie , un pic de esenta de rom ,deasupra am pus glazura de ciocolata neagra , am ornato cu ciocolata alba , arata fff. frumos si sunt fff .buuuune !!!
Multumesc pt reteta ...chiar voiam sa fac ceva dulce...iti dau un mic sfat ,in loc sa pui bucatele de ciocolata mai bine o topesti la bai-marin si o folosesti ca glazura si o poti orna cu bombonele
Comentarii (44):
Am facut azitazi aceasta reteta ,daaaar am mai pus 2 vanilii , coaja si zeama de lamaie , un pic de esenta de rom ,deasupra am pus glazura de ciocolata neagra , am ornato cu ciocolata alba , arata fff. frumos si sunt fff .buuuune !!!
F bun
Este delicios as manca la nesfarsit
Multumesc pt reteta ...chiar voiam sa fac ceva dulce...iti dau un mic sfat ,in loc sa pui bucatele de ciocolata mai bine o topesti la bai-marin si o folosesti ca glazura si o poti orna cu bombonele
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!
Bun!!!
Inca nam incercat,da urmeaza,sper sa fie de
licioase
Buneee!!
Lapte nu trebuie? Compozitia nu este prea groasa pt briose?
O reteta foarte bine scrisa, detaliata.Felicitari ......si foarte bune briosile ..