Visinele se scurg bine de alcool. Eu lasat cateva ore pe servetele de bucatarie. Fondantul se topeste pe baie de aburi pana se fluidizeaza uniform.
Cu ajutorul a doua furculite se scufunda pe rand visinele in baia de fondant, apoi se scot pe hartie de copt si se lasa sa se intareasca fondantul.
Se repeta aceasta operatie o data sau de doua ori, depind cat de gros vreti sa fie fondantul. Eu le scufundat doar de doua ori.
Se lasa cam o ora, sa se usuce si sa se intareasca bine fondantul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Se scufunda fiecare bomboana in ciocolata si se aseaza din nou pe hartie de copt, la uscat.
Chiar daca trebuie sa mai lucrez la aspectul acestor bomboane, trebuie sa va spun ca sunt absolut delicioase. Cu toate dietele mele, nu m abtinut si gustat si eu una. Mare greseala, mi amintit gustul lor inegalabil si imi va fi greu sa le ocolesc.
Iar am fost nevoita sa ma grabesc cu fotografiatul, ia priviti cum ma astepta Edi sa termin odata cu pozele ca sa poata sa se napusteasca asupra lor. Are dreptate copilul, la asa bunatati nimeni nu poate rezista. Totusi, el trebuie sa aiba masura, visinele sunt cam turmentate.