Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 ceapă...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 1/2 cana naut inmuiat cu o seara inainte 1 ceapa medie tocata marunt 2 morcovi mici sau 1 morcov mare, razuit 1 ardei kapia mic, taiat cubulete...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: ficatei de pasare-1kg un morcov ras daca doriti sa ingrosati sosul, sau taiat rondele ceapa rasa daca doriti sa ingrosati sosul sau taiata fasii...
Ingrediente: 4 pesti -macrou un pahar de otet diluat cu apa 1\2 pahar ulei o jumatate pahar vin alb 1 ceapa mica 1 morcov 1 lamaie piper,sare,foi de dafin
Ingrediente: cca un kg carne de vita (pulpa) frunze de salvie 2 ramurele de rozmarin 1/2 pahar de vin alb - 2 morcovi o ceapa 2 tulpini de telina 2 catei de...
Ingrediente: 2 pulpe de curcan mari 2 morcovi 1 ceapa mare 4-5 ciuperci cativa catei de usturoi 2 pahare de vin rosu sare, piper boabe cimbru, foi de dafin
Ingrediente: 300 g carne tocata 1 ceapa 1 morcov mic ras verdeata tocata sare piper boia cimbru clatite: 2 oua 200 g faina 2 linguri de unt varf de lingurita...
Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc , un morcov , un pastarnac , o ceapa , cativa catei de usturoi , 2 foi de dafin , sare , piper , boia de ardei dulce ,...