Aceasta reteta se poate adauga langa aperitive calde, in cazul ca optati ptr. aperitive calde, sau un platou cu aperitive calde si unul cu aperitive reci. Pe langa faptul ca da bine , se va manca imediat, cu siguranta. Puteti sa il folositi si ca supliment la .... o bere !
Cascavalul se taie cuburi si se dau pe rand prin faina alba, cele 2 oua batute cu putina sare, pesmet, iar ou si iar pesmet. Ideea este ca aceste cubulete sa fie foarte bine impachetate in ou si pesmet.
Cubuletele se dau la congelator aproximativ 1 ora (si mai mult, 2-3 ore)
Se incinge ulei in tigaie si se prajesc cubuletele de cascaval, la foc iute, foarte repede, atat cat sa se rumeneasca putin pesmetul. !!!Daca apar puncte albe la colturile cubuletelor, inseamna ca nu au fost bine tapetate cu oua si pesmet. Se scot pe servetele pentru a inlatura surplusul de ulei.
Daca colorati pesmetul cu colorant alimentar va iesi o..... ' nebunie ' de aperitiv.
SA VA FIE DE FOLOS!