Ingrediente: 1 galbenus de ou 2 linguri faina 300 ml lapte 5 linguri mari cu dulceata de capsuni 80 g.zahar 10 g.geletina farina (pudra) cateva pic.esenta de...
Ingrediente: Aluat: 300 g faina 100 g unt 125 g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua 1 lingurita rasa praf de copt 1 varf de sare cca 25 g faina in plus Crema de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o...
Ingrediente: 3 oua, 2 pachete de unt sau 400 g margarina, 2 cani de zahar , 2 si 1/2 cani de faina, zahar vanilar, rom, 2 lamai obisnuite si 2 lamai lime , o...