Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 cartofi medii, circa 250-300 g in total, curatati si taiati bucati 1 radacina de telina medie, circa 200 g, curatata si taiara bucati 2 morcovi...