Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 oua 80 g...
Ingrediente: 250 -300ml vin alb 2 lingurite de zahar 2 linguri de dulceata de fructe de padure(putem folosi fructe congelate si crestem cantitatea de zahar)...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura:...
Ingrediente: 2 oua 75 g faina ( 3 linguri mari) 75 g zahar ( 3 linguri mari) 1 lingurita praf de copt 1 plic zahar vanilinat un varf de cutit de sare pentru...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 oua 180 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura unt si faina pentru tava Pentru umplutura:...
Ingrediente: 1 pachet savoiardi piscoturi 5 galbenuse 400 ml lapte 2 linguri faina sau amidon 150 g zahar tos 500 ml frisca lichida 3 coli de gelatina cam 3 g...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 6 oua 300 g faina 300 g zahar 6 linguri de apa rece zahar vanilat 1 praf de copt crema cu ananas: 250 g piure de ananas 200 ml frisca lichida /...
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua întregi, 140-200 g zahar tos sau pudra, 200-250 g unt toarte proaspat, un pachetel cu zahar vanilat sau 2-3 cm dintr-un...
Crema cu suc de fructe visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe
Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.