Pentru umplutura :mere date pe razatoare si calite cu zahar dupa gust .Se framanta un aluat care trebuie sa fie elastic ,se acopera si se da la rece o ora. Dupa o ora se unge aluatul cu putin ulei si se intinde cu sucitoarea cat se poate de mult.
Se intinde apoi cu mana unsa cu ulei ,incepand de la mijloc spre margine cat se poate de subtire.Aluatul astfel intins se unge cu ulei ,se pune putin zahar deasupra si merele dintr-un capat al foii.
Se ruleaza foaia de cateva ori pana la mijloc. Se taie bucati sau se poate lasa ruloul asa mare,se pun in tava ,se ung cu ulei si se dau la cuptor, in timp ce sunt la cuptor strudelele ,fac un sirop caramel din 2 lg de zahar si putina apa , si dupa 30 de minute ,le scot,le ung si le mai pun inca 10-15 minute la cuptor .
Comentarii (44):
Fff buna
F. buna :)
Trebuie incercat
Delicios!
Reteta incompleta! In merele rase se pune scortisoara,pudra de ghimbir pentru gust parfumat!
Ok
O voi incerca si eu
Este usor de pregatit si este buna
Ff.bunn
Buna