Papanasi fierti
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pus la fiert intr-o oala cam 3 kg de apa iar in apa pus si o esenta de rom. Amestecat branza cu ouale, 2 linguri de zahar, grisul si faina si putina esenta.Format bilute din branza si cand apa a inceput sa fiarba pus papanasii la fiert.
- E bine sa incercati intai cu un papanas sa vedeti daca nu se desface la fiert si daca sa desface mai adaugati putin gris.Fierb destul de repede, in 7-8 min sunt gata.Daca sunt pentru copii atunci puteti adauga smantana deasupra si miere, gem sau zahar.
- Astia au fost pentru noi si pentru ai finisa prajit in putin unt niste pesmet in care pus apoi o lingura de zahar si putina scortisoara. Tavalit papanasii prin pesmet si pus deasupra dulceata de visine.Absolut deliciosi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!