Papanasi cu branza de vaci fierti

Papanasi cu branza de vaci fierti
Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron se caleste putin pesmetul impreuna cu untul pana devine maroniu, fara a-l arde pentru ca apoi devine amarui. Dupa ce este gata il luati de pe foc si adaugati zahar dupa gust, depinde cat vreti de dulce.
  • Din coca facuta anterior se formeaza galuste cu lingura pe care o umeziti dupa fiecare folosire pentru a nu lasa zdrente cand le puneti la fiert.
  • Papanasii se pun la fiert in apa care este deja in clocot iar in momentul in care se ridica la suprafata, ii scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmetul indulcit.
  • Cine doreste poate sa puna in pesmet putina scortisoara facand astfel o combinatie interesanta.

Punctează această reţetă

GGiovanna7777

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Clara Veronica

Au iesit un deliciu! Multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna reteta!

am gătit această rețetă
abuz

borceamaria@yhoo.com

Foarte usoara si gustoasa.

abuz

anonymous

Este o reteta buna,numaidecit voi incerca sa gatesc

abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

Este exact cum o fac eu (am citit-o mai mult din curiozitate) ,cu deosebirea ca pesmetul nu-l fac dulce cu zahar ,fiind f. buna combinatia de branza dulce si pesmetul sarat ,dardupa ce-i asez pe platou ii pudrez cu zahar vanilat .

abuz

anonymous

Foarte bunä

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu

abuz