Petitchef

Papanasi cu branza de vaci fierti

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron se caleste putin pesmetul impreuna cu untul pana devine maroniu, fara a-l arde pentru ca apoi devine amarui. Dupa ce este gata il luati de pe foc si adaugati zahar dupa gust, depinde cat vreti de dulce.
  • Din coca facuta anterior se formeaza galuste cu lingura pe care o umeziti dupa fiecare folosire pentru a nu lasa zdrente cand le puneti la fiert.
  • Papanasii se pun la fiert in apa care este deja in clocot iar in momentul in care se ridica la suprafata, ii scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmetul indulcit.
  • Cine doreste poate sa puna in pesmet putina scortisoara facand astfel o combinatie interesanta.


Întrebări:




Comentarii:

Clara Veronica, 28/10/2022

Au iesit un deliciu! Multumesc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/12/2014

Este foarte buna reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
[email protected], 08/09/2015

Foarte usoara si gustoasa.

(0) (0) Abuz
08/01/2014

Este o reteta buna,numaidecit voi incerca sa gatesc

(0) (0) Abuz
29/12/2013

SUPER

(0) (0) Abuz
11/11/2013

Este exact cum o fac eu (am citit-o mai mult din curiozitate) ,cu deosebirea ca pesmetul nu-l fac dulce cu zahar ,fiind f. buna combinatia de branza dulce si pesmetul sarat ,dardupa ce-i asez pe platou ii pudrez cu zahar vanilat .

(0) (0) Abuz
11/09/2013

Foarte bunä

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
11/08/2013

Vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează