Intr-un castron se caleste putin pesmetul impreuna cu untul pana devine maroniu, fara a-l arde pentru ca apoi devine amarui. Dupa ce este gata il luati de pe foc si adaugati zahar dupa gust, depinde cat vreti de dulce.
Din coca facuta anterior se formeaza galuste cu lingura pe care o umeziti dupa fiecare folosire pentru a nu lasa zdrente cand le puneti la fiert.
Papanasii se pun la fiert in apa care este deja in clocot iar in momentul in care se ridica la suprafata, ii scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmetul indulcit.
Cine doreste poate sa puna in pesmet putina scortisoara facand astfel o combinatie interesanta.
Este exact cum o fac eu (am citit-o mai mult din curiozitate) ,cu deosebirea ca pesmetul nu-l fac dulce cu zahar ,fiind f. buna combinatia de branza dulce si pesmetul sarat ,dardupa ce-i asez pe platou ii pudrez cu zahar vanilat .
Comentarii:
Au iesit un deliciu! Multumesc!
Este foarte buna reteta!
Foarte usoara si gustoasa.
Este o reteta buna,numaidecit voi incerca sa gatesc
SUPER
Este exact cum o fac eu (am citit-o mai mult din curiozitate) ,cu deosebirea ca pesmetul nu-l fac dulce cu zahar ,fiind f. buna combinatia de branza dulce si pesmetul sarat ,dardupa ce-i asez pe platou ii pudrez cu zahar vanilat .
Foarte bunä
Super
Vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu