Papanasi cu branza de vaci fierti

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Samosas cu macrou și cremă de brânză
-
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
-
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
-
Waffe de cartofi - sandwich de waffe cu somon afumat si crema de branza
Preparare
- Intr-un castron se caleste putin pesmetul impreuna cu untul pana devine maroniu, fara a-l arde pentru ca apoi devine amarui. Dupa ce este gata il luati de pe foc si adaugati zahar dupa gust, depinde cat vreti de dulce.
- Din coca facuta anterior se formeaza galuste cu lingura pe care o umeziti dupa fiecare folosire pentru a nu lasa zdrente cand le puneti la fiert.
- Papanasii se pun la fiert in apa care este deja in clocot iar in momentul in care se ridica la suprafata, ii scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmetul indulcit.
- Cine doreste poate sa puna in pesmet putina scortisoara facand astfel o combinatie interesanta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
11/11/2013
Este exact cum o fac eu (am citit-o mai mult din curiozitate) ,cu deosebirea ca pesmetul nu-l fac dulce cu zahar ,fiind f. buna combinatia de branza dulce si pesmetul sarat ,dardupa ce-i asez pe platou ii pudrez cu zahar vanilat .