Petitchef

Papanasi fierti cu pesmet

Desert
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se trece branza de vaci prin sita sau se freaca bine sa se omogenizeze.
    Se adauga grisul, faina, ouale batute spuma cu un praf de sare si se amesteca totul.
  • Compozitia se imparte in bucati mici si se dau forma rotunda.
    Ca sa nu se lipeasca de mana, se pot da prin faina, apoi se fierb in apa clocotita cu sare.
    Papanasii sunt gata cand se ridica deasupra apei, dar se mai dau in cateva clocote.
  • Se scot cu o spumiera, fara sa se sfarame.
  • Se topeste untul, apoi se adauga pesmetul, se amesteca si se lasa cateva minute, avand grija sa nu se arda.
    Se adauga papanasii si se rostogolesc prin pesmet.
  • Se servesc cu smantana, dulceata sau se presara zahar si scortisoara.
    Sunt deliciosi in toate variantele.


Poze

Papanasi fierti cu pesmet
Papanasi fierti cu pesmet - poza 2
Papanasi fierti cu pesmet - poza 3
Papanasi fierti cu pesmet - poza 4
Papanasi fierti cu pesmet - poza 5

Întrebări:




Comentarii (56):

12/01/2015

Excelenti!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/06/2014

Delicios!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/03/2014

Foarte buni!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/02/2014

Excelenta rețetă. Descriere clara. Se poate juca un pic cu cantitatea de pesmet: mai putin, daca branza e tare, ori mai mult cand brinza e mai moale.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/10/2013

Acest desert pregatit de mama mi-a incintat copilaria !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/10/2013

Comentariul tău

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/09/2013

Excelenti

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/06/2013

Cei mai buni...merci!1!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/11/2016

Asa da, reteta este clar expusa,bravo nota maxima

(0) (0) Abuz
08/02/2015

Foarte deliciosi

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papanasi fierti
Papanasi fierti
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Papanasi cu branza de vaci fierti
Papanasi cu branza de vaci fierti
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Papanasi fierti
Papanasi fierti
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Papanasi cu smantana si dulceata (reteta video)
Papanasi cu smantana si dulceata (reteta video)
10 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Papanasi cu aluat dospit
Papanasi cu aluat dospit
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Papanasi cu branza de vaci
Papanasi cu branza de vaci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează