.Se freaca untul moale cu gris, sare si coaja de lamaie.Se adauga ouale unul cate unul si se incorporeaza bine.
La final se adauga iaurtul si se pune compozitia pe aragaz la foc mediu, amestecand in continuu, cca 10 minute sau pana cand grisul se umfla.
Se lasa sa se racoreasca putin.Intre timp se prajeste pesmetul in ulei si se lasa sa se raceasca.Se formeaza papanasi sub forma de bile, cu ajutorul a doua linguri.
Se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se dau la cuptor 5 minute.Se servesc fierbinti.
Cu ajutorul a doua linguri si un ciocan... in viata mea n-am facut bile cu doua linguri; niste explicatii ar fi de folos; cinci linguri de sare sunt suficiente?
Comentarii:
Cu ajutorul a doua linguri si un ciocan... in viata mea n-am facut bile cu doua linguri; niste explicatii ar fi de folos; cinci linguri de sare sunt suficiente?
Delicios !!!!
Foarte bune!
Delicios
Ieftin,proaspat,natural......la indemana oricui