Papanasi cu branza de vaci
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sos de branza pentru tacos
-
Mini plăcinte pufoase cu spanac și brânză de capră
-
Aligot - piure de cartofi cu branza
-
Tarta cu mangold si branza rasa
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Branza de vaci se amesteca cu grisul, sarea si oul:
Se ia cu lingura din amestec:si se pun in apa care clocoteste usor la mine nu mai clocotea deloc, ca pana invartit eu sa-i fac o poza. - Se fierb 10 minute intr-un vas acoperit dupa care se scot din apa cu o paleta gaurita:fierbinti, se adauga untul si apoi smantana si zaharul:Sint grozav de pufosi, trebuie sa-i incercati pentru puiutii vostri.Bogdi meu ii papa cu mare pofta, inca de la cateva luni.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960,
23/06/2023
A inlocui untul cu margarina reprezinta maximul de incultura gastronomica posibila.
Asta ca sa nu mai pomenesc de o alimentatie cit de cit sanatoasa.
am gătit această rețetă
07/09/2013
Fara zahar pot fi un fel principal la fel de gustos pentru cei mici(si mari)
am gătit această rețetă
Anca,
24/06/2023
Sunt foarte buni, eu ii fac rotunzi si cu o gropita la mijloc unde voi pune putin unt.