Papanasi cu branza de vaci
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Branza de vaci se amesteca cu grisul, sarea si oul:
Se ia cu lingura din amestec:si se pun in apa care clocoteste usor la mine nu mai clocotea deloc, ca pana invartit eu sa-i fac o poza. - Se fierb 10 minute intr-un vas acoperit dupa care se scot din apa cu o paleta gaurita:fierbinti, se adauga untul si apoi smantana si zaharul:Sint grozav de pufosi, trebuie sa-i incercati pentru puiutii vostri.Bogdi meu ii papa cu mare pofta, inca de la cateva luni.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960
A inlocui untul cu margarina reprezinta maximul de incultura gastronomica posibila.
Asta ca sa nu mai pomenesc de o alimentatie cit de cit sanatoasa.
am gătit această rețetă
anonymous
Fara zahar pot fi un fel principal la fel de gustos pentru cei mici(si mari)
am gătit această rețetă
anonymous
Nu se pot inlocui untul cu margarina?
am gătit această rețetă
Anca
Sunt foarte buni, eu ii fac rotunzi si cu o gropita la mijloc unde voi pune putin unt.
anonymous
Asa ii stiu si eu din copilaria mea
anonymous
Voi face si eu pentru bebe
anonymous
SUPER BUNI SI SANATOSI
anonymous
Super gustosi
Punctează această reţetă