Mai intai am prajit pesmetul in putin unt si pus la rece. Branza de vaci maruntit-o bine cu dosul furculitei, amestecat cu ouale, cu aromele, si grisul. luat cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, modelat cate un papanas in forma de bila.
Pus pe foc o cratita cu apa si cu o lingurita de sare. Cand clocoteste apa, am pus papanasii, se trece cu spumiera pe sub ei, avand grija sa nu se lipeasca de fundul cratitei, apoi pus capacul.
Lasat sa fiarba la foc mic 10 - 15 minute, apoi stins focul dar lasat papanasii in apa fierbinte. Astfel grisul se umfla iar papanasii devin fragezi si pufosi. Papanasii se scot cu spumiera, se scurg apoi i dat prin pesmetul amestecat cu zahar si astia sunt papanasii din branza de vaci cu gris.
Este o reteta foarte buna si sanatoasa am facut-o de multe ori cand aveam copii mici foarte buna pt copii Persoana care a comentat (este o reteta urata de cacat) ea or el este o persoana de cacat fara nici o valoare am vazut multi prosti care comenteaza cu vocabular de cacat. Daca ai ceva de spus poti sa spui in mod civilizat nu trebue sa jignesti pe nimeni chiar felicit persoanele care vin cu retete pentru ca asi pierd timpul si nu trebue sa fie batjocorite.
Comentarii (50):
Hmm, gust bun dar papanașii mei cu aceasta reteta nu s-au legat. Voi încerca alta reteta pe viitor
Am gătit această rețetă este foarte delicioasa! Eu când o servesc deasupra pun puțină smântâna !
SUPER BUNA!
Este o reteta foarte buna si sanatoasa am facut-o de multe ori cand aveam copii mici foarte buna pt copii
Persoana care a comentat (este o reteta urata de cacat) ea or el este o persoana de cacat fara nici o valoare am vazut multi prosti care comenteaza cu vocabular de cacat. Daca ai ceva de spus poti sa spui in mod civilizat nu trebue sa jignesti pe nimeni chiar felicit persoanele care vin cu retete pentru ca asi pierd timpul si nu trebue sa fie batjocorite.
Exact ca in Ardeal
Desert gustos si rapid-pentru adulti! fiul meu ii mananca dimineata, inainte de gradinita.
Exact ca la mama acasa!
Excelenti
E un desert gustos si usor de preparat.Multumim !
Delicios