Inițial, am pus apă la fiert, pentru a fi pregătită să primească papanașii. Am amestecat brânza și cele două gălbenușuri, grișul, cele două tipuri de zahăr, aromele și albușurile bătute spumă.
Am obținut astfel un ”aluat” moale și fraged, din care am format mici biluțe cu o lingură, pe care le-am trecut prin făină și apoi le-am așezat în apa clocotită, pe care eu am aromatizat-o cu puțină esență de rom.
Am lăsat ”biluțele” la fiert timp de 10-15 minute, pentru a avea timp grișul să se fiarbă bine. Ele ne anunță când sunt gata, ridicându-se la suprafață :).
După ce s-au fiert bine, le-am scos din apă cu ajutorul unei spumiere și le-am trecut printr-un amestec format din nucă de cocos și zahăr pudră.
Asta este tot! Foarte simplu și gustos :*. Eu i-am servit cu smântânică și dulceață de vișine.
Comentarii:
Super gustoși!!!