Papanasi dietetici

I-am numit dietetici doar pentru simplul fapt că sunt fierți și nu prăjiți :)
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Inițial, am pus apă la fiert, pentru a fi pregătită să primească papanașii.
Am amestecat brânza și cele două gălbenușuri, grișul, cele două tipuri de zahăr, aromele și albușurile bătute spumă. - Am obținut astfel un ”aluat” moale și fraged, din care am format mici biluțe cu o lingură, pe care le-am trecut prin făină și apoi le-am așezat în apa clocotită, pe care eu am aromatizat-o cu puțină esență de rom.
- Am lăsat ”biluțele” la fiert timp de 10-15 minute, pentru a avea timp grișul să se fiarbă bine. Ele ne anunță când sunt gata, ridicându-se la suprafață :).
- După ce s-au fiert bine, le-am scos din apă cu ajutorul unei spumiere și le-am trecut printr-un amestec format din nucă de cocos și zahăr pudră.
Asta este tot! Foarte simplu și gustos :*. Eu i-am servit cu smântânică și dulceață de vișine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

GeorgianaP
Super gustoși!!!
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă