Painea care nu ingrasa (montignat)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chec cu banane fara zahar - banana bread
-
Coleslaw - salata de varza si morcov
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salpicão - salata braziliana
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 h 10 m
- Se amesteca toate ingredientele (apa sa fie calda).O lasam sa se dospeasca vre-o 20 min.
- O amestecam putin si o punem intr-o tava, vom vede ca aluatul este moale,asa trebuie sa fie.Ii facem cateva taieturi cu cutitul, ii presaram pe deasupra cu susan, mac cu ce dorim si o introducem la cuptor o lasam 20 min fara a aprinde cuptorul.
- Dupa ce a trecut timpul ii dam drumul la cuptor la 180ºC timp de 60-70 min .Iata rezultatul se rupe bucati,si se pune in punga de ciolofan,se pastreaza la frigider chiar si o saptamana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!