Pentru aluat a amestecat toate ingredientele,a framintat un aluat fraged,e nu a mai pus apa ,fiindca s-a muiat totul doar cu untul si smantina,a pus la rece o ora ,a pus in fiecare forma ,cite o bucatica de aluat ,atit cit sa fie imbracate,a impuns cu furculita pe fundul formei, sa nu creasca,am copt in cuptorul incins,pina s-au desprins de pe forme,am lasat la racit,se racesc foarte repede.
Pentru crema ,am pus 300ml sampanie la fiert cu zaharul ,plicul de budinca l-a dizolvat cu 50 ml.
Sampanie si am adaugat peste sampania care fierbea,am fiert pina s-a ingrosat,aceasta crema am racit-o la temperatura camerei,am batut frisca si a amestecat-o cu budinca,ultima a fost gelatina ,care s-a inmuiat in 50 ml. sampanie,a umplut mini tartele cu crema,a ornat cu fructe,deasupra a pus tort -gel ,preparat dupa instructiunile de pe plic,se lasa la rece ,trebuie sa se inmoaie cojile si sa se intareasca crema,la noi nu au apucat sa se odihneasca ,au inceput lacustele sa devoreze tot.
In poza ,in paharul din mijloc ,este crema de sampani cu fructe,este ceea ce a mai rams de la umplerea tartelor.