Lectia de gatit n.2 ~ pandispan pufos

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
35 min
206 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.85 (0.14€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Intr-un castron mare si cu peretii inalti separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le adaugam intr-un vas mic.
  • Cu ajutorul mixerului electric batem spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam si zaharul treptat si mixam in continuare pana nu se mai simte niciun cristal. Albusul trebuie sa fie tare, cand intoarceti castronul sa nu cada.
  • Adaugam pe rand galbenusurile.Si amestecam cu grija.Faina o cernem impreuna cu praful de copt si le adaugam in trei transe peste spuma de ou. Compozitia rezultata trebuie sa fie pufoasa si aerata.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. O dam la cuptorul preincalzit la 180° C, pentru 25 de minute.Cu grija desfacem peretii tavii si scoatem blatul, pe care il lasam la racit pe un gratar.Dupa ca s-a racit complet il taiem.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 206Kcal
  • Carbo: 35.6g
  • Grăsimi: 3.6g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 6.9g
  • Fibre: 0.9g
  • Zahăr: 21.3g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (76g)
IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super economic si rapid

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

E f bun

abuz

anonymous

Foarte tare

abuz

anonymous

Foarte fin şi bun

abuz

anonymous

Bunnn

abuz

anonymous

Ms pt sfat!

abuz

anonymous

Bun, bun!!:) si usor!!1:)

abuz

pardosgeorgeta

Bun

abuz
  • pagina 1 / 2