Intr-un castron mare si cu peretii inalti separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le adaugam intr-un vas mic.
Cu ajutorul mixerului electric batem spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam si zaharul treptat si mixam in continuare pana nu se mai simte niciun cristal. Albusul trebuie sa fie tare, cand intoarceti castronul sa nu cada.
Adaugam pe rand galbenusurile.Si amestecam cu grija.Faina o cernem impreuna cu praful de copt si le adaugam in trei transe peste spuma de ou. Compozitia rezultata trebuie sa fie pufoasa si aerata.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. O dam la cuptorul preincalzit la 180° C, pentru 25 de minute.Cu grija desfacem peretii tavii si scoatem blatul, pe care il lasam la racit pe un gratar.Dupa ca s-a racit complet il taiem.
Comentarii (17):
Super economic si rapid
Delicioasa
Super
E f bun
Foarte tare
Foarte fin şi bun
Bunnn
Ms pt sfat!
Bun, bun!!:) si usor!!1:)
Bun