Rulada de pandispan cu lamaie
Ingrediente
10
Umplutura:
Blat de pandispan:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Gelatina se inmoaie intr-o cana de apa rece pentru cateva minute. Se scurge si se dizolva in vin, la foc moale, amestecand.
- Galbenusurile se freaca cu zahar; se inglobeaza suc si coaja de lamaie, apoi incet, gelatina dizolvata.Se lasa sa ajunga la temperatura camerei.
- Se incinge cuptorul la 200de grade. Se tapeteaza o tava intinsa cu hartie de copt. Se separa ouale. Se bat albusurile cu un praf de sare si 50g zahar. Galbenusurile se bat cu 130 zahar .
- Se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt si amidonul, urmata de albusuri. Se aseaza compozitia in tava si se coace pt 10-12 minute.
- Blatul se scoate din cuptor si se aseaza pe un prosop umezit cu apa calda. Hartia de copt se stropeste cu apa rece si se dezlipeste cu grija.
- Se ruleaa prosopul cu ajutorul prosopului si se lasa sa se racoreasca.
- Se bate frisca cu intaritorul si se inglobeaza in crema care incepe sa se intareasca. Se deruleaza blatul si se unge cu crema.
- Se ruleaza la loc si se mai lasa la frigider cateva ore.Se pudreaza cu zahar inainte de servire.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă