Turnam continutul conservei de suc intr-o sita si lasam sa se scurga bine intru-n alt recipient. Taiem bucatile de fructe in bucatele mai mici. Batem bine untul cu zaharul si praful de sare, adaugam ouale si amestecam pina s-a dizolvat zaharul complet.
Faina se amesteca cu nuca de cocos si praful de copt si se incorporeaza in amestecul din unt, zahar,ou.La sfarsit adaugam sucul de lamiie si fructele. si....Aluatul il bagam in forma unsa si tapetata . Aluatu il punem in forma,si nivelam .
Lasam in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C ptr. ca. 45-50 minute.Scoatem si lasam la racit.Zaharul pudra il amestecam cu suc de fructe lasat din cocktail, in asa fel sa obtinem o consistenta mai vascoasa,si turnam peste prajitura.
Decorat cu ananas,si pudrat cu zahar vaniliat. sectiunea foarte delicios este a 4 oara de cind o fac.Multumesc Pitt pentru traducerea retetei.Aici portia mea .Alaturi de inghetata de vanilie.